Hiushuone Upee

Meille upeille, lämmöllä!

Haaveenamme on ollut luoda parturi-kampaamo, mihin kuka tahansa voi tulla juuri omana itsenään! Liikkeemme löydät keskustan hektisyyden ulkopuolelta, kauniilta Otan alueelta, vain kävelymatkan päästä mereltä. Toimintatapamme on palvella kaikki asiakkaat henkilökohtaisesti alusta loppuun, olit sitten vakio-asiakas kuukausittaisella trimmauksellasi, ovelta yllättäen pistäytynyt tuote-ostaja tai kiireen keskellä hemmottelua etsimässä oleva raskaan työn raataja. Tarjoamme perus hiusalan töiden lisäksi muunmuassa erikoishoitokäsittelyitä ja vaihtuvia myyntituotteita, laadusta tinkimättä tietenkin. Uuden sukupolven air massage -pesupaikat ovat myöskin kokeilemisen arvoiset. Arvostamme ekologisuutta ja suomalaisuutta ja nämä asiat näkyvätkin valitsemissamme tuotteissa sekä toiminatavassamme. Toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi meille Teitä varten rakkaudella luotuun Hiushuone Upeeseen!

Henkilökunta

Employee picture

Saija

Aina jotain uutta kaipaava rohkea tekijä! Hiusala on ollut minulle varma uravalinta jo alakoulusta lähtien ja jo yläasteella fiksailin kavereiden hiuksia. Suoraan yläasteelta suuntasinkin ammattikouluun opiskelemaan hiusalaa ja sille tielle olen jäänyt! Äitiysloman aikana oli aikaa pohtia, onko tämä urasuuntaus oikeasti se mitä haluan tehdä täydellä sydämellä ja lopulta löysin sisältäni varman vastauksen ja se oli KYLLÄ. Oma liike oli selkeä seuraava suunta. Intohimo hiusten parissa työskentelyyn on alkanut kampaamotyöskentelyn lyhyiden mallien leikkauksista ja niiden monisävyvärjäämisistä. Sittemmin olen löytänyt työn mahtavuuden kaikista työtehtävistä ja yksi entinen inhokkini, parturileikkaukset, onkin nykyinen yksi suosikkini! Shokkivärit ja uskaliaat väriyhdistelmät ovat melkein tavaramerkkini, mutta myös luonnolliset ja naturellit linjat ovat ihania toteuttaa! Sosiaalinen media ja eritoten instagram (@upeesaija) on ihana lisä perustyöskentelyn rinnalla. 044 2314 179

Employee picture

Anu

Varmaotteinen raudanluja ammattilainen! Aloitin jo nuorena polkuni hiustenlaiton parissa ja nyt pystyn keskittymään siihen jälleen 100 %:sti! Olen nähnyt hiusalan monet kasvot ja työmahdollisuudet, joita alallamme on. Tässä vaiheessa elämää, kahden pojan äitinä, kaipasin jo rauhallisempaa työskentelyilmapiiriä. Orastava haave palata yrittäjäksi kasvoi jo sisälläni ja tähän väliin liiketilan perustaminen vain sopi täydellisesti. Pidän parturi-kampaajana ammattini monipuolisuudesta, mutta erityisesti väri- ja leikkaus-kokonaisuudet ovat lempitöitäni. Kokonaisuuksien lisäksi pidän rakennekäsittelyjen toteuttamisesta ja kiharien hiusten muotoilu tulee luonnostaan. Fön-kampaukset ovat myöskin mahtavia toteutettavia! 044 2381 072

Lahjakortit

Ajanvaraus

Ihanaa kun olet löytänyt tiesi tänne! Mikäli koet nettiajanvarauksen haasteelliseksi niin saat meidät kiinni myös soittamalla tai vaikka whatsapilla! Saija: 044 2314 179 Anu: 044 2381 072 Jos emmit kahden ajan välillä niin vinkkaamme valitsemaan pidemmän.

Yhteystiedot

Ajanvaraus onnistuu helpoiten netissä, mutta meidät tavoitat myös puhelimitse soittamalla tai vaikka Whatsapilla. Anu: 044 2381 072 Saija: 044 2314 179 Olemme avoinna sopimuksen mukaan, joten kaikille aikatauluille löytynee sopiva aika! Jos haluat varata ajan ilman, että tekijällä on väliä, voit soittaa kummalle meistä tahansa tai valita nettivarauksesta "kuka tahansa". Liikkeemme sijaitsee katutasossa Urheilukatu 2:ssa, Raumalla! Alle 24h sisään perutuista ajoista oikeus veloittaa 50% työn hinnasta.

Sijainti

 Hiushuone Upee

 Urheilukatu 2 26100 Rauma

Hinnasto

Jos koet halutun palvelun päättämisen haastavaksi niin kerrothan siitä meille. Lopullinen hinta koostuu yksilöllisesti juuri Sinun hiustesi tarpeista. Mikäli haluat kuulla tarkemman arvion palvelun hinnasta niin kysy rohkeasti sitä hiustesi tekijältä!

HiustenleikkauksetHinta alk.
0-11 -vuotiaiden lasten hiustenleikkaus
Lasten hiustenleikkaus sisältää pesun mikäli lapsi yltää pesupaikalle. Mikäli lapsella TODELLA vähän leikattavaa, (vauvamaisen ohuet hiukset) määräytyy hinta alemmas.
27,00 €
15 minuutin leikkaus
Esimerkiksi koneajo, otsahiusten leikkaus, pikainen rajojen siistiminen tai muuten nopea osaleikkaus. Tämä leikkaus EI sisällä pesua.
16,00 €
30 minuutin leikkaus
Esimerkiksi PARTURILEIKKAUS pesulla, pitkien hiusten tasaus ilman pesua tai osittainen kampaamoleikkaus pesulla tai ilman, riippuen tehtävästä työstä ja hiusten paksuudesta.
32,00 €
45 minuutin leikkaus
Esimerkiksi KAMPAAMOLEIKKAUS, pitkien hiusten tasaus pesulla ja kuivauksella tai vaativampi parturileikkaus (parturi-mallinmuutos).
48,00 €
60 minuutin leikkaus
Esimerkiksi vaativampi kampaamoleikkaus (mallinmuutosleikkaus) pesulla tai muuten aikaa vievä hiustenleikkaus pesulla.
64,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Tyvivärjäys ja leikkaus
Kun tyvikasvua on maksimissaan 2cm kasvun verran. Tähän palveluun EI sisälly erillinen sävytys. Pesu ja muotoilu kuuluvat palveluun.
117,00 €
Yksisävyväri ja leikkaus
Hiusten värjäys YHDELLÄ värillä (EI sisällä taittosävyjä) ja kampaamoleikkaus. Palveluun kuuluu pesu ja muotoilu.
100,00 €
Monisävyväri ja leikkaus
Sisältää värjäyksen useammalla sävyllä ja kampaamoleikkauksen. Palveluun kuuluu pesu ja muotoilu.
118,00 €
Vaalennus-/raidoitustyö, sävytys ja leikkaus
Sisältää vaalennus- tai raidoitustyön, jälkisävytyksen (pesupaikalla tehtävä) sekä kampaamoleikkauksen. Palveluun kuuluu pesu ja muotoilu
119,00 €
Tyvivärjäys
Kun tyvikasvua on maksimissaan 2cm kasvun verran. Tähän palveluun ei sisälly erillinen sävytys, eikä leikkaus. Pesu ja muotoilu kuuluu palveluun.
100,00 €
Yksisävyväri
Hiusten värjäys YHDELLÄ sävyllä ilman kampaamoleikkausta. Palveluun kuuluu pesu ja muotoilu.
67,00 €
Monisävyväri
Hiusten värjäys useammalla sävyllä ilman kampaamoleikkausta. Palveluun kuuluu pesu ja muotoilu.
84,00 €
Vaalennus-/raidoitustyö ja sävytys
Sisältää vaalennus- tai raidoitustyön ja jälkisävytyksen (pesupaikalla tehtävä) ilman kampaamoleikkausta. Palveluun kuuluu pesu ja muotoilu
102,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja leikkaus
Permanentti tai muu rakennekäsittely ja hiustenleikkaus. Pesu ja muotoilu sisältyy hintaan.
116,00 €
KampauksetHinta alk.
Pikakampaus
Nopea ja yksinkertainen pikakampaus vaikka ekstempore illanviettoa varten. Esimerkiksi helppo letti, nopea taivutus tai tupeeraus. Tulethan palveluun puhtailla hiuksilla.
16,00 €
Kiharakampaus
Hiuksiin raudalla tehty kestävä kiharakampaus. Tulethan kiharakampaukseen puhtailla hiuksilla tai valitse hiusten pesu lisäpalveluista.
16,00 €
Föön-kampaus ja pesu
Hiusten pesu kampausta tukevilla tuotteitta ja perusteellinen föönaus.
32,00 €
Juhlakampaus
Juhlava ja kestävä kampaus kaikkiin tilaisuuksiin. Tulethan juhlakampaukseen puhtailla hiuksilla tai valitse hiusten pesu lisäpalveluista.
48,00 €
PartaHinta alk.
Parran siistiminen/koneajo
Nopea parran huolto koneella.
16,00 €
Parran ja viiksien muotoilu
Parran ja viiksien muotoilu koneella.
32,00 €
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä.
42,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
18,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
18,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
35,00 €
ShoppailuaikaHinta alk.
15 minuuttia ostoksille
15 minuuttia ostosaikaa varattuna etukäteen. Jos haluat rauhassa ammattilaisen opastuksella ostaa muutaman tuotteen, valitse tämä.
0,00 €
30 minuuttia ostoksille
30 minuuttia ostosaikaa etukäteen varattuna. Jos haluat ammattilaisen opastuksella tulla rauhassa ostamaan useita tuotteita ja saada kattavan informaation sopivista vaihtoehdoista niin valitse tämä.
0,00 €
Banner