Hiushuone Upee

Meille upeille, lämmöllä!

PALVELUT MA-PE KLO 10-14 ETU-10% Haaveenamme on ollut luoda parturi-kampaamo, mihin kuka tahansa voi tulla juuri omana itsenään! Liikkeemme löydät keskustan hektisyyden ulkopuolelta, kauniilta Otan alueelta, vain kävelymatkan päästä mereltä. Toimintatapamme on palvella kaikki asiakkaat henkilökohtaisesti alusta loppuun, olit sitten vakio-asiakas kuukausittaisella trimmauksellasi, ovelta yllättäen pistäytynyt tuote-ostaja tai kiireen keskellä hemmottelua etsimässä oleva raskaan työn raataja. Tarjoamme perus hiusalan töiden lisäksi muunmuassa erikoishoitokäsittelyitä ja vaihtuvia myyntituotteita, laadusta tinkimättä tietenkin. Uuden sukupolven air massage -pesupaikat ovat myöskin kokeilemisen arvoiset. Arvostamme ekologisuutta ja suomalaisuutta ja nämä asiat näkyvätkin valitsemissamme tuotteissa sekä toiminatavassamme. Toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi meille Teitä varten rakkaudella luotuun Hiushuone Upeeseen!

Henkilökunta

Employee picture

Saija

Aina jotain uutta kaipaava rohkea tekijä! Hiusala on ollut minulle varma uravalinta jo alakoulusta lähtien ja jo yläasteella fiksailin kavereiden hiuksia. Suoraan yläasteelta suuntasinkin ammattikouluun opiskelemaan hiusalaa ja sille tielle olen jäänyt! Äitiysloman aikana oli aikaa pohtia, onko tämä urasuuntaus oikeasti se mitä haluan tehdä täydellä sydämellä ja lopulta löysin sisältäni varman vastauksen ja se oli KYLLÄ. Oma liike oli selkeä seuraava suunta. Intohimo hiusten parissa työskentelyyn on alkanut kampaamotyöskentelyn lyhyiden mallien leikkauksista ja niiden monisävyvärjäämisistä. Sittemmin olen löytänyt työn mahtavuuden kaikista työtehtävistä ja yksi entinen inhokkini, parturileikkaukset, onkin nykyinen yksi suosikkini! Shokkivärit ja uskaliaat väriyhdistelmät ovat melkein tavaramerkkini, mutta myös luonnolliset ja naturellit linjat ovat ihania toteuttaa! Sosiaalinen media ja eritoten instagram (@upeesaija) on ihana lisä perustyöskentelyn rinnalla. 044 2314 179

Employee picture

Anu

Varmaotteinen raudanluja ammattilainen! Aloitin jo nuorena polkuni hiustenlaiton parissa ja nyt pystyn keskittymään siihen jälleen 100 %:sti! Olen nähnyt hiusalan monet kasvot ja työmahdollisuudet, joita alallamme on. Tässä vaiheessa elämää, kahden pojan äitinä, kaipasin jo rauhallisempaa työskentelyilmapiiriä. Orastava haave palata yrittäjäksi kasvoi jo sisälläni ja tähän väliin liiketilan perustaminen vain sopi täydellisesti. Pidän parturi-kampaajana ammattini monipuolisuudesta, mutta erityisesti väri- ja leikkaus-kokonaisuudet ovat lempitöitäni. Kokonaisuuksien lisäksi pidän rakennekäsittelyjen toteuttamisesta ja kiharien hiusten muotoilu tulee luonnostaan. Fön-kampaukset ovat myöskin mahtavia toteutettavia! 044 2381 072

Lahjakortit

Lahjakortin ostaminen on kuin lasten leikkiä nettikauppamme kautta! Lahjakortin käyttämiseen vaaditaan vain ostotilanteessa saatu koodi, joten fyysistä lahjakorttia ei ole pakko tulostaa edes itse.

Ajanvaraus

Ihanaa kun olet löytänyt tiesi tänne! Mikäli koet nettiajanvarauksen haasteelliseksi niin saat meidät kiinni myös soittamalla tai vaikka whatsapilla! Saija: 044 2314 179 Anu: 044 2381 072 Jos emmit kahden ajan välillä niin vinkkaamme valitsemaan pidemmän.

Yhteystiedot

Ajanvaraus onnistuu helpoiten netissä, mutta meidät tavoitat myös puhelimitse soittamalla tai vaikka Whatsapilla. Anu: 044 2381 072 Saija: 044 2314 179 Olemme avoinna sopimuksen mukaan, joten kaikille aikatauluille löytynee sopiva aika! Jos haluat varata ajan ilman, että tekijällä on väliä, voit soittaa kummalle meistä tahansa tai valita nettivarauksesta "kuka tahansa". Liikkeemme sijaitsee katutasossa Urheilukatu 2:ssa, Raumalla! Alle 24h sisään perutuista ajoista oikeus veloittaa 50% työn hinnasta.

Sijainti

 Hiushuone Upee

 Urheilukatu 2 26100 Rauma

Hinnasto

PALVELUT -10% MAANANTAISTA PERJANTAIHIN AIKAVÄLILLÄ KLO 10-14 (ajanvarauksesta vähintään 50% oltava aikavälillä 10-14) Pidätämme oikeuden muutoksiin!

HiustenleikkauksetHinta alk.
0-11 -vuotiaiden lasten hiustenleikkaus
Lasten hiustenleikkaus, sisältää pesun mikäli lapsi yltää pesupaikalle. Muistathan mainita pesu-toiveen. Jos lapsella TODELLA vähän leikattavaa, (vauvamaisen ohuet hiukset) määräytyy hinta alemmas.
30,00 €
15 minuutin leikkaus
Esimerkiksi koneajo, otsahiusten leikkaus, pikainen rajojen siistiminen tai muuten nopea osaleikkaus. Tämä leikkaus EI sisällä pesua joten saavuthan puhtailla hiuksilla.
20,00 €
30 minuutin leikkaus
Esimerkiksi PARTURILEIKKAUS pesulla, pitkien hiusten tasaus ilman pesua tai osittainen kampaamoleikkaus pesulla tai ilman, riippuen tehtävästä työstä ja hiusten paksuudesta.
35,00 €
45 minuutin leikkaus
Esimerkiksi KAMPAAMOLEIKKAUS, pitkien hiusten tasaus pesulla ja kuivauksella tai vaativampi parturileikkaus (parturi-mallinmuutos).
50,00 €
60 minuutin leikkaus
Esimerkiksi vaativampi kampaamoleikkaus (mallinmuutosleikkaus) pesulla tai muuten aikaa vievä hiustenleikkaus pesulla.
65,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Hiusten värjäys yhdellä värillä
Kun halutaan lopputuloksesta tasavärinen ja muutos lähtökohtaan ei ole hurjan suuri. HUOM! EI blondeille! Palvelu sisältää hiuksille tehtävän metallinpoisto-hoidon, hiustenleikkauksen, pesun sekä föönauksen. Ilman leikkausta hinnasta vähennetään 20e. Metallinpoiston ansiosta väristä saadaan mahdollisimman tasainen ja hiusten käsiteltävyys paranee huomattavasti!
105,00 €
Värjäys eri sävyillä ja eri tekniikoilla
Valitse tämä kun et tiedä minkä palvelun valitsisit! Tämä palvelu sallii eri sävyjen käytön ja mahdollistaa luovaan lopputulokseen. HUOM! EI blondeille! Palvelu sisältää hiuksille tehtävän metallinpoisto-hoidon, hiustenleikkauksen, pesun sekä föönauksen. Ilman leikkausta hinnasta vähennetään 20e. Metallinpoiston ansiosta väristä saadaan mahdollisimman tasainen ja hiusten käsiteltävyys paranee huomattavasti!
125,00 €
Tyvikasvun värjäys
Kun tyvikasvua on maksimissaan 2cm kasvun verran ja hiusten latva on jo valmiiksi oikean sävyinen. Ei sisällä latvan freesausta eikä foliotekniikkaa. HUOM! EI blondeille! Palvelu sisältää hiuksille tehtävän metallinpoisto-hoidon, hiustenleikkauksen, pesun sekä föönauksen. Ilman leikkausta hinnasta vähennetään 20e. Metallinpoiston ansiosta väristä saadaan mahdollisimman tasainen ja hiusten käsiteltävyys paranee huomattavasti!
120,00 €
Koko yleisilmeen vaalentaminen
Palvelu blondeille! Valitse tämä kun lopputuloksesta halutaan mahdollisimman puhtaan vaalea. Palvelu sallii joko koko hiuksen vaalentamisen tai runsaan raidoittamisen ja kaiken sävyttämisen toivotunlaiseksi. Palvelu sisältää, metallinpoiston, plexi-hoidon, hiustenleikkauksen, pesun sekä föönauksen. Ilman leikkausta hinnasta vähennetään 20e. Metallinpoiston ja plexihoidon ansiosta hiustesi kunto pysyy ihanteellisena vaikka olisitkin superblondi! Ei enää suuria rakennevaurioita vaaleille!
150,00 €
Express-vaalennus
Palvelu blondeille! Valitse tämä kun haluat vaalennuskäyntien välissä freesauksen muutamilla raidoilla (noin 15kpl raitalappuja). Näin pystyt ylläpitämään vaaleita hiuksiasi nopesti ja helposti. Palvelu sisältää, metallinpoiston, plexi-hoidon, sävytyksen, hiustenleikkauksen, pesun sekä föönauksen. Ilman leikkausta hinnasta vähennetään 20e. Metallinpoiston ja plexihoidon ansiosta hiustesi kunto pysyy ihanteellisena vaikka olisitkin superblondi! Ei enää suuria rakennevaurioita vaaleille!
135,00 €
Fantasiavärjäys
Valitse tämä kun haluat HURJAN MUODONMUUTOKSEN! Kun haluat esim. ruskeasta sateenkaaritukkaan, mustasta punaiseen tai jotain muuta ekstraa. Palvelu antaa vapauden vaalentamiselle ja rauhassa tehdylle uudelleen värjäämiselle! Stop kiireelle! Palvelu sisältää hiuksille tehtävän metallinpoisto-hoidon, hiustenleikkauksen, pesun sekä föönauksen. Ilman leikkausta hinnasta vähennetään 20e. Metallinpoiston ansiosta väristä saadaan mahdollisimman tasainen ja hiusten käsiteltävyys paranee huomattavasti!
160,00 €
PermanentitHinta alk.
Osapermanentti
Kun toiveenasi on vain osaan päähän kiharaa niin valitse tämä. Palvelu sisältää hiuksille tehtävän metallinpoisto-hoidon, hiustenleikkauksen, pesun sekä föönauksen. Ilman leikkausta hinnasta vähennetään 20e. Mikäli rullattavaa on vain vähän, vähennetään hinnasta 15e. Metallinpoiston ansiosta permanentista saadaan mahdollisimman tasainen ja hiusten käsiteltävyys paranee huomattavasti!
115,00 €
Permanentti
Valitse tämä palvelu kun haluat koko hiukseen kiharaa. Palvelu sisältää hiuksille tehtävän metallinpoisto-hoidon, hiustenleikkauksen, pesun sekä föönauksen. Ilman leikkausta hinnasta vähennetään 20e. Metallinpoiston ansiosta permanentista saadaan mahdollisimman tasainen ja hiusten käsiteltävyys paranee huomattavasti!
120,00 €
KampauksetHinta alk.
Bilekampaus
Nopea bilekampaus kun olet haluat päivääsi jotain ekstraa! Kampaus tehdään juuri sinulle ja mahdollistaa esimerkiksi hiusten kihartamisen, letityksen tai pikaisen nutturan. Vain mielikuvitus on rajana, ja aika (30min). Tulethan palveluun puhtailla hiuksilla!
16,00 €
Föön-kampaus ja pesu
Hiusten pesu kampausta tukevilla tuotteitta ja perusteellinen föönaus.
35,00 €
Juhlakampaus
Juhlava ja kestävä kampaus kaikkiin tilaisuuksiin. Tulethan juhlakampaukseen puhtailla hiuksilla tai valitse hiusten pesu lisäpalveluista. Mikäli haluat myös hoitokäsittelyn pesun yhteydessä, valitse silti erikseen myös pesu (näin saamme föönausaikaa).
50,00 €
PartaHinta alk.
Parran muotoilu
Parran muotoilu koneella
35,00 €
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä.
45,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
18,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
18,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
35,00 €
ShoppailuaikaHinta alk.
15 minuuttia ostoksille
15 minuuttia ostosaikaa varattuna etukäteen. Jos haluat rauhassa ammattilaisen opastuksella ostaa muutaman tuotteen, valitse tämä.
0,00 €
30 minuuttia ostoksille
30 minuuttia ostosaikaa etukäteen varattuna. Jos haluat ammattilaisen opastuksella tulla rauhassa ostamaan useita tuotteita ja saada kattavan informaation sopivista vaihtoehdoista niin valitse tämä.
0,00 €